Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonThailandsk Tom Kha Gai suppe - opskrift - Madkogebogen
Thailandsk Tom Kha Gai suppe opskrift
Thailandsk Tom Kha Gai suppe opskrift
Thailandsk Tom Kha Gai suppe opskrift
Thailandsk Tom Kha Gai suppe opskrift

Thailandsk Tom Kha Gai suppe - opskrift

Til 2-3 personer

Ingredienser
- 450 g. kyllingebryst
- 1 dåse kokosmælk
- 1 kyllingebouillonterning
- 6 skiver ingefær
- 1 stilk citrongræs
- 70 g. champignon
- 1 spsk. limesaft
- 1 spsk. fiskesauce
- 1 tsk. sukker
- 1 tsk. thai chilipaste
- Frisk basilikum
- Frisk Koriander

Sådan gør du
- Skær kyllingen i 2-3 cm. stykker. Skær ingefær i 6 skiver og skær 70 g. champignon i skiver. Skær også citrongræs i 1-2 cm. stykker.
- I en gryde blandes kokosmælk, 450 ml. vand, 1 kyllingebouillonterning, ingefær, citrongræs og sæt i kog.
- Tilføj nu kylling, svampe, 1 spsk. limesaft, fiskesauce, sukker og chilipaste. Lad det simre i omkring 10 minutter.
- Fjern citrongræsstilke og server med lidt frisk basilikum og koriander ovenpå.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier