Ingredienser
- 1 stort hoved blomkål
- 110 g. flødeost (f.eks. philadelphia)
- 110 ml. creme fraiche
- 5 forårsløg
- 60. revet parmesan
- 12 skiver bacon
- 225 g. revet cheddarost
Sådan gør du
- Steg bacon meget sprødt og knæk i mindre stykker med en gaffel.
- Skær blomkålen i mindre stykke og hak forårsløgene.
- Kog blomkålen i en gryde med saltet vand indtil den er lidt blødere, men ikke for blød. Hæld vandet fra og mos en smule med en stor ske. Der skal stadig være blomkålsstykker iblandt.
- Bland blomkål med flødeost, crème fraiche, forårsløg, parmesan og tre-fjerdedel af baconen.
- Hæld i et ovnfast fad og drys cheddarost øverst sammen med resten af bacon. Bag 30-35 minutter i ovnen ved 180 grader.
- Server med det samme.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-