Ingredienser
- 700 g. hakket kylling (eller hakket kalkun)
- 1 rød peberfrugt
- 1 løg
- 3 fed hvidløg
- Frisk basilikum
- 1 lime
- 1 spsk. fiskesauce
- 1 spsk. sriracha
- 1 spsk. soyasauce
- 1 spsk. agave-nektar
- 1 spsk. olivenolie
Sådan gør du
- Skær peberfrugten og løget i tynde strimler. Grovhak også frisk basilikum (så der er til 10-12 spsk.). Skær også 3 fed hvidløg i tynde skiver.
- I et glas blandes 2 spsk. limesaft, fiskesauce, soyasauce, sriracha og agave-nektar. Sæt stir-fry-blanding til side.
- I en varm wok opvarmes olivenolie og hvidløgene svitses i 1-2 min. Smid herefter hvidløgene væk, men lad oliven blive.
- Tilføj nu peberfrugt og løg og svits godt. Tag det op igen og sæt det til side i en skål
- Tilføj nu kyllingen og lad det blive gennemstegt.
- Tilføj herefter peberfrugt og løg i 1 minut og herefter hakket basilikum i 1 minut indtil det krøller sammen.
- Til sidst tilføjes stir-fry-blandingen og det hele svitses i 1-2 minutter.
- Server rygende varmt.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-