Ingredienser
- 1,5 kg. kyllingelår med skind
- 1 løg
- 1 rød peberfrugt
- 200 g. champignon
- 2 fed hvidløg
- 100 ml. rødvin
- 2 dåse hakkede tomater
- 1 tsk. timian
- 1 tsk. oregano
- Olivenolie
Sådan gør du
- Skær champignon i skiver samt løg og rød peber i strimler. Pres også hvidløg.
- Steg kylling i lidt olivenolie i en dyb pande på begge sider indtil den skindet er brunet. Krydr med salt. Sæt til side.
- I samme pande efterlades 2 spsk. af stegefedtet/olien. Tilføj løg, rød peberfrugt og svampe i panden og svits i 8-10 minutter. Tilføj hvidløg og giv et minut mere.
- Tilføj vin og lad det simre et par minutter. Tilføj nu dåsetomater med væske og krydr med 1 tsk. timian, 1 tsk. oregano samt lidt salt og peber. Lad det simre uden låg i 5 minutter.
- Læg nu kyllingestykkerne tilbage i panden øverst med skindet opad. Sænk varmen og lad det simre under låg i 30-45 minutter.
- Server med det samme.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-