Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNem Teriyaki kylling - opskrift - Madkogebogen
Nem Teriyaki kylling opskrift
Nem Teriyaki kylling opskrift
Nem Teriyaki kylling opskrift
Nem Teriyaki kylling opskrift

Nem Teriyaki kylling - opskrift

Til 2-3 personer

Ingredienser
- 500 g. kyllingebryst
- 150 ml soyasauce
- 80 g. honning
- 2 tsk. frisk ingefær
- Olivenolie
- 2 forårsløg
- Peber

Sådan gør du
- Hak ingefær og skær forårsløg i tynde skiver
- I en wok blandes soyasaucen og honning. Rør rundt indtil honningen er helt opløst. Tilføj ingefær, rør rundt og sæt til side.
- Kog risene efter anvisning på pakken.
- Hvis kyllingebrysterne er meget store, så skær dem over på midten. Krydr med peber på begge sider og steg på en pande ved høj varme. Omkring 3-4 minutter på hver side.
- Stil wokken med soyasauce tilbage på panden ved medium varme og tilføj kyllingen. Steg indtil kyllingen den er gennemstegt og vend undervejs i soyasaucen.
- Tag kyllingen op af panden (lad soyasaucen simre videre) og skær kyllingebryst i skiver på omkring 1-1½ cm.
- Server med ris med lidt soyasauce henover og lidt forårsløg ovenpå.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier