Ingredienser
- 5 skiver frisk ingefær
- 100 g. champignon
- 1 forårsløg
- 75-100 g. spinatblade
- 2 kyllingebouillonterninger
Sådan gør du
- I en gryde sættes 1 liter vand med 2 kyllingebouillonterninger i kog sammen med 5 skiver frisk ingefær. Lad det simre i 15 minutter.
- I mellemtiden skæres svampene i skiver og spinaten hakket meget groft. Skær også forårsløget i tynde skiver.
- Tilføj svampene og lad det simre i 1 minut. Tilføj herefter spinaten (tilpas selv mængden af spinat, vi foretrækker lidt ekstra).
- Sluk varmen og tilføj forårsløg. Fjern ingefærskiverne.
- Server - kan drikkes og spises med pinde, eller bare med ske som en suppe.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-