Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonRøde kartofler m. parmesan - opskrift - Madkogebogen
Røde kartofler m. parmesan
Røde kartofler m. parmesan
Røde kartofler m. parmesan
Røde kartofler m. parmesan

Røde kartofler m. parmesan - opskrift

Til - personer

Ingredienser
- 600 g. røde kartofler
- 1 spsk. olivenolie
- 2 fed hvidløg
- 1 spsk. oregano
- 4o g. parmesan
- Friskhakket purløg

Sådan gør du
- Skær kartoflerne i skiver (ca. ½ cm. tykke) og pres hvidløgsfeddet. Riv parmesanosten.
- I en stor pande opvarmes olien ved medium varme. Tilsæt hvidløg og kartoffelskiver, og lad dem stege til kartoflerne begynder at blive bløde.
- Tilsæt herefter parmesan og oregano, og lag dem stege til de bliver brunlige på begge sider (ca. 15-25 min. - det afhænger af tykkelsen på kartoffelskiverne).
- Serveres varme med friskhakket purløg.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier