Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonGulerodssuppe m. fennel - opskrift - Madkogebogen
Gulerodssuppe m. fennel
Gulerodssuppe m. fennel
Gulerodssuppe m. fennel
Gulerodssuppe m. fennel

Gulerodssuppe m. fennel - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 1 kg. gulerødder
- 2 fennel
- 1 løg
- olivenolie
- 2 fed hvidløg
- 2 grønsagsbouillonterninger

Til servering:
- 1 dl. fløde
- Fladbrød (el. naanbrød eller arabisk brød)

Sådan gør du
- Forvarm ovnen på 190 c.
- Skræl gulerødderne og skær løget i ringe. skær gulerødderne over på midten.
- Skær selve de grønne toppe af fennel, og gem dem til servering. Skær den hvide del af fennel i skiver.
- Læg gulerødder, fennel og løg i et ildfast fad, og bag dem i 20 min. Læg derefter de to fed hvidløg i fadet (med skræl på), rør grundigt i fadet, og bag i yderligere 20 min. til grønsagerne er bløde og let brunede.
- Tag skrællen af de to fed hvidløg, og kom hele fadets indhold i en stor gryde sammen med 1,6 l. vand og bouillonterningerne. Lad det koge i 15 min.
- Blend suppen til den er helt jævn og bring den igen i kog.
- Server varm med fløde og fenneltoppe.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier