Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonKødboller m. ris Hawaii style - opskrift - Madkogebogen
Kødboller m. ris Hawaii style
Kødboller m. ris Hawaii style
Kødboller m. ris Hawaii style
Kødboller m. ris Hawaii style

Kødboller m. ris Hawaii style - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 1 ds. ananasstykker
- 2 ½ dl. barbecuesauce
- 500 g. hakket oksekød
- Lidt olie
- ½ dl. ukogte ris
- Salt og peber

Til servering
- 5 dl. ris
- 1 grøn peberfrugt
- Lidt smør

Sådan gør du
- Halvdelen af dåseananassen (m. saft) blandes med 2 dl. af barbecue saucen i en skål.
- Resten af dåseananassen (m. saft) blandes i det hakkede oksekød sammen med det resterende barbecuesauce og ½ dl. ukogte ris. Rør godt sammen og tilsæt salt og peber. Form farsen til 2 ½ cm i diameter store kødboller (der bliver ca. 24 stk.).
- Sprinkle en dyb stegepande med lidt olie, læg kødbollerne i, og fordel barbecue/ananas saucen udover. Når blandingen koger ved medium varme sættes låg på panden. Lad pandens indhold koge under låg til kødbollerne er gennemstegte (ca. 16-18 min.)
- Kog risene efter anvisningen på pakken.
- Skær peberfrugten i tern, og bland sammen med de færdigkogte ris, 1 tsk. smør og lidt salt.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier