Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonMeatzza - opskrift - Madkogebogen
Meatzza
Meatzza
Meatzza
Meatzza

Meatzza - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 500 g. hakket oksekød
- 3 spsk. parmesan
- 3 spsk. havregryn el. rasp
- 3 spsk. hakket frisk persille
- 2 æg
- 1 fed hvidløg
- Salt og peber
- 2 spsk. smør
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 tsk. hvidløgsolie
- 1 tsk. oregano
- 125 g. mozzarella
- Friske basilikumsblade til servering

Sådan gør du
- Hak persillen og pres hvidløgsfedet.
- I en stor skål æltes det hakkede kød med parmesan, havregryn (el. rasp), persille, æg, hvidløg og salt og peber. Ælt ikke for grundigt, da kødet ellers kan blive sejt.
- Smør et ildfast fad, og fordel kødblandingen i fadet på samme måde som en pizzadej.
- Dræn dåsetomaterne i en si. Bland derefter tomatblandingen med hvidløgsolie, oregano og salt og peber.
- Fordel tomatblandingen over ”kød”-pizzadejen.
- Skær mozzarellaen i skiver, og fordel ovenpå meatzzaen.
- Sæt meatzzaen i en forvarmet ovn på 220 c. i 20-25 min.
- Lad meatzzaen køle i 5 min., fordel basilikumsbladene ovenpå og server.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier