Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonCaprese kødboller - opskrift - Madkogebogen
Caprese kødboller
Caprese kødboller
Caprese kødboller
Caprese kødboller

Caprese kødboller - opskrift

Til 3-4 personer

Ingredienser
- 500 g. hakket kylling el. kalkun
- 1 æg
- 30 g. mandelmel
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. hvidløgspulver
- ½ tsk. friskkværnet sort peber
- 20 g. revet mozzarella
- 2 spsk. finthakkede soltørrede tomater
- 2 spsk. friskhakkede basilikumsblade
- 2 spsk. olivenolie

Sådan gør du
- Bland alle ingredienserne, undtagen olivenolie, grundigt sammen i en skål.
- Form farsen til ca. 16 kødboller.
- Opvarm olien i en slip let pande ved medium til lav varme, og steg kødbollerne til de er helt gennemstegte (ca. 3 min. pr. side). Pas på de ikke bliver sorte, da osten i kødbollerne nemt kan brænde på. Hvis de ligner, at de er ved at blive meget mørke, skrues ned på lav varme.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier