Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonGræske squash frikadeller - opskrift - Madkogebogen
Flødesvampe m. hvidløg
Græske squash frikadeller
Græske squash frikadeller
Græske squash frikadeller

Græske squash frikadeller - opskrift

Til 2 personer

Ingredienser
- 900 g. squash
- 2 æg
- 2 håndfulde friske urter (fx dild, mynte og persille)
- 100 g. mandelmel
- 150 g. smuldret feta
- 1 tsk. spidskommen
- 1 tsk. salt
- 3 spsk. olivenolie
- Friskkværnet sort peber

Sådan gør du
- Vask squash og skær enderne af dem. Riv dem herefter.
- Læg den revne squash i et dørslag og drys med lidt salt. Lad den dræne i en time.
- Tag håndfulde af den revne squash og pres væsken ud.
- Hak krydderurterne.
- I en stor skål piskes de to æg. Tilsæt herefter den revne squash, de hakkede krydderurter, spidskommen, mandelmel feta og friskkværnet peber. Rør grundigt sammen.
- Sæt blandingen i køleskabet i ca. 20 min. (så mandelmelen kan suge noget af væsken).
- Opvarm olien i en slip let pande.
- Læg en klatter af blandingen på panden, som du med grydeskeen kan forme som frikadeller under stegningen. De skal have ca. 5 min. på hver side.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier