Ingredienser
- 400 g. kartofler
- 4 spsk. olivenolie
- 2 fed hvidløg
- Sort peber
- Salt
- Friskhakket persille
Sådan gør du
- Forvarm ovnen på 180 c.
- Skrub kartoflerne og læg dem på et stykke bagepapir på en bageplade.
- Bag kartoflerne i ca. 20 min., indtil de er bløde nok til, at man kan stikke en gaffel i dem.
- Tag kartoflerne ud af ovnen og lad dem køle i 10 min.
- Pres hvidløget og hak persillen.
- Forvarm ovnen til 230 c.
- Brug bunden af en tallerken til at knuse kartoflerne.
- Pensel de knuste kartofler med olivenolien og sprinkle med presset hvidløg.
- Læg kartoflerne tilbage i ovnen, og lad dem bage til de er sprøde og gyldenbrune (ca. 15 min.).
- Når kartoflerne er færdige krydres de med salt og peber og hakkede persille.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-