Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPepperoni blomkålspizza - opskrift - Madkogebogen
Peperoni blomkålspizza
Peperoni blomkålspizza
Peperoni blomkålspizza
Peperoni blomkålspizza

Pepperoni blomkålspizza - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 1 blomkål
- 2 spsk. fløde
- 1 spsk. smør
- 20 skiver peperoni (eller anden pølse)
- 2 dl. revet mozzarella
- Salt og peber

Sådan gør du
- Skyld blomkål, og skær det i mindre stykker.
- Læg blomkålsstykkerne i en skål sammen med 2 spsk. fløde og 1 spsk. smør.
- Sæt skålen i mikroovnen (uden låg) ved høj varme i 10 min.
- Rør blomkålsblandingen sammen.
- Sæt skålen tilbage i mikroovnen ved høj varme i yderligere 6 min.
- Blend blomkålsblandingen sammen med 8 skiver peperoni og lidt under halvdelen af den revne mozzarella. Smag til med salt og peber.
- Fordel den blendede blomkålsblanding i et ildfast fad. Drys den resterende del af mozzarellaen ovenpå sammen med de sidste stykker peperoni. - Bag i ovnen ved 190 c. i 20 min.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier