Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonMexikansk gryderet - opskrift - Madkogebogen
Mexikansk gryderet
Mexikansk gryderet
Mexikansk gryderet
Mexikansk gryderet

Mexikansk gryderet - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 450 g. hakket kylling
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 2 tsk. spidskommen
- 1 ds. majs (drænet)
- 1 ds. blackbeans (drænet)
- 1 ds. hakkede tomater
- ½ glas jalapenos
- 170 g. quinoa
- 2 kyllingebouillonterninger
- 1 avokado

Sådan gør du
- Skræl og hak løget. Pres hvidløget, og hak jalapenos.
- Brun det hakkede kød i en gryde ved medium varme. Hæld overskydende væske fra.
- Tilsæt løg, hvidløg og spidskommen, og lad det stege indtil løget er gennemstegt.
- Tilsæt majs, blackbeans, tomater, jalapenos, quinoa og kyllingebouillonterninger sammen med 3 ½ dl. vand.
- Sæt temperaturen lidt ned, læg låg på gryden, og lad den småkoge i 15 min. Imens skæres avokadoen i tern.
- Tag gryden af varmen og server sammen med avokadostykker.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier