Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonIndiske kartoffelstykker - opskrift - Madkogebogen
Kylling-asparges ruller
Kylling-asparges ruller
Kylling-asparges ruller
Kylling-asparges ruller

Indiske kartoffelstykker - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 700 g. melede kartofler
- Olie til friturestegning
- 1 tsk. Panch-phoron (kan erstattes med indisk krydderiblanding)
- 1 tsk. gurkemeje
- ½ tsk. cayennepeber
- 1 spsk. mel
- Salt

- Raita til servering

Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 230 c.
- Læg kartoflerne på en bageplade i midten af ovnen, og bag dem til de er møre (ca. 35 - 40 min. afhængigt af størrelsen på kartoflerne).
- Imens steges krydderierne i en gryde i en tsk. olie i 1 min.
- Når kartoflerne er kølet ned tages skrællen af og kartoflerne moses med en gaffel i en skål.
- Rør 1 tsk. salt i, sammen med krydderiblandingen fra gryden og mel.
- Form kartoffeldejen til små cylinderformede stykker, ca. 4 cm. lange og 2 cm. brede.
- Frituresteg kartoffelstykkerne, ca. 8 - 10 ad gangen, i ca. 2-3 min., til de er gyldenbrune. Tag kartoffelstykkerne op af gryden med en hullet ske, og læg dem op på en plade med køkkenrulle. Sprinkle med salt og server med det samme med raita.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier