Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonKyllingelår m. pesto - opskrift - Madkogebogen
Kyllingelår m. pesto
Kyllingelår m. pesto
Kyllingelår m. pesto
Kyllingelår m. pesto

Kyllingelår m. pesto - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
Kylling:
- 4 kyllingelår
- 3 spsk. pesto
- 1/2 tsk. salt
- 1/2 tsk. peber
- 1 spsk. olivenolie

Tomatsalat:
- 3-4 dl. cherrytomater
- 1 dl. frisk mozarellaost skåret i tern
- Friske basilikumsblade
- 2 spsk. olivenolie
- Salt og peber


Sådan gør du
- Læg kyllingelårene i et ildfast fad.
- Under huden på hver af kyllingelårene smøres 1 tsk. pesto. Resten af pestoen fordeles over kyllingelårene ovenpå huden. Sprinkle med olie og salt og peber.
- Bag kyllingelårene i en forvarmet ovn på 200 c. i 40 min.
- Combiner alle ingredienserne til salaten i en skål. Smag til med salt og peber.
- Server pestokyllingelårene med salaten.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier