Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonVegetarisk middelhavsret - opskrift - Madkogebogen
Vegetarisk middelhavsret
Vegetarisk middelhavsret
Vegetarisk middelhavsret
Vegetarisk middelhavsret

Vegetarisk middelhavsret - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 3 store auberginer
- 3 æg
- 250 g. parmesan
- 1 fed hvidløg
- 5 spsk. olivenolie
- 800 g. arrabiata
- Friske basilikumsblade
- Salt og peber


Sådan gør du
- Skær auberginerne i skiver på langs. Drys rigeligt med salt ovenpå og lad aubergineskiverne hvile i ca. 30 min. .
- Hak ca. 15 basilikumsblade.
- Pres hvidløgsfeddet og steg det i olien i en gryde.
- Tilsæt arrabiata, hakkede basilikumsblade og smag til med salt. Lad tomatblandingen simre uden låg. Rør jævnligt
- Skyl aubergineskiverne under vand og tør dem med et viskestykke.
- Pisk de tre æg i en tallerken med lidt salt.
- Dyb auberginestykkerne i det sammenpiskede æg, og steg dem på panden med lidt smør eller olie på begge sider til de bliver gyldne. Lad de færdigstegte aubergineskiver dryppe af på et stykke bagepapir.
- Opvarm ovnen på 200 c.
- Smør et ildfast fad med lidt olie. Fordel lidt af tomatblandingen i bunden, læg derefter aubergineskiver ovenpå og drys med ost. Forsæt i 2 eller 3 lag. Afslut med tomat og ost.
- Bag i 25 min. til retten er gylden ovenpå.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier