Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonGrøn råkost m. stærke kødboller - opskrift - Madkogebogen
Grøn råkost m. stærke kødboller
Grøn råkost m. stærke kødboller
Grøn råkost m. stærke kødboller
Grøn råkost m. stærke kødboller

Grøn råkost m. stærke kødboller - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
Råkost:
- ½ hvidkål
- 2 fennikel
- 2 avokado
- 1 håndfuld dild
- 1 håndfuld mynteblade
- 1 fed hvidløg
- 1 tsk. friskpresset citronsaft
- Salt og peber

Kødboller:
- 800 g. hakket oksekød
- 2 fed hvidløg
- 1 spsk. hakket chili
- 1 håndfuld hakket persille
- 2 æg
- Salt og peber


Sådan gør du
- Riv hvidkål og fennikel på et rivejern og læg i en skål.
- Hak dild og mynteblade fint. Bland i skålen med fennikel og hvidkål.
- Pres hvidløget. Fjern skræl og sten fra de 2 avokadoer og mos avokadokødet med en gaffel. Bland det pressede hvidløg i den moste avokado. Smag til med salt og citronsaft.
- Fordel avokadoblandingen ovenpå råkosten i skålen.
- Så skal kødbollerne laves. Pres hvidløget og pisk de 2 æg sammen.
- Bland alle ingredienserne til kødfarsen sammen i en skål, form dem til små kødboller og steg dem på panden i lidt olie.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier