Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonRød thailandsk karry - opskrift - Madkogebogen
Rød thailandsk karry
Rød thailandsk karry
Rød thailandsk karry
Rød thailandsk karry

Rød thailandsk karry - opskrift

Til 2 personer

Ingredienser
- 1 spsk. kokosolie
- 1 - 1 1/2 spsk. rød karrypasta
- 1 dåse kokosmælk
- 1 spsk. soya
- 1 spsk. fiskesauce
- 1 spsk. peanutbutter
- 1 spsk. rørsukker
- 2 kaffir limeblade
- 2 kyllingefileter
- 300 g. hvidkål

- Evt. friskhakkede koriander til pynt

Sådan gør du
- I en gryde koges de 2 kyllingefileter i vand i ca. 20 min. til kødet ikke længere er rødt i midten. Skær de færdigkogte kyllingefileter i tern.
- Smelt kokosolien i en stor gryde og steg karrypastaen deri.
- Tilsæt kokosmælk. Rør godt.
- Tilsæt soya, fiskesauce, peanutbutter, rørsukker og kaffir limeblade. Lad simre ved lav varme.
- Tilsæt nu kyllingetern sammen med den revne hvidkål og lad det simre i yderligere 3-5 min.
- Server.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier