Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonKung Pao kylling - opskrift - Madkogebogen
Kung Pao kylling
Kung Pao kylling
Kung Pao kylling
Kung Pao kylling

Kung Pao kylling - opskrift

Til 2 personer

Ingredienser
- 500 g. kyllingefilet
- 1 spsk. majsstivelse
- 2 spsk. sesamolie
- 3 spsk. hakkede forårsløg
- 3 fed hvidløg
- 1 tsk. chiliflager
- ½ tsk. stødt ingefær
- 2 spsk. riseddike
- 2 spsk. soya
- 2 tsk. sukker
- 1 dl. ristede saltede peanuts

- Ris eller cousous til servering.

Sådan gør du
- Skær kyllingefileterne i tern (ca. 2,5 cm brede)
- I en dyb tallerken vendes kyllingeternene i majsstivelsen.
- Opvarm sesamolien i en wokgryde, og steg kyllingestykkerne deri (ca. 5-7 min.)
- Tag kyllingestykkerne op ad wokgryden.
- Steg nu de hakkede forårsløg i wokgryden sammen med hvidløg, chiliflager og stødt ingefær i ca. 15 sek.
- I en lille skål blandes riseddike, soya og sukker. Rør grundigt blandingen sammen og tilsæt derefter i wokgryden.
- Tag kyllingestykkerne tilbage i wokgryden og bland grundigt. Tilsæt peanuts.
- Serveres sammen med ris eller couscous.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier