Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonKung Pao kylling - opskrift - Madkogebogen
Kung Pao kylling
Kung Pao kylling
Kung Pao kylling
Kung Pao kylling

Kung Pao kylling - opskrift

Til 2 personer

Ingredienser
- 500 g. kyllingefilet
- 1 spsk. majsstivelse
- 2 spsk. sesamolie
- 3 spsk. hakkede forårsløg
- 3 fed hvidløg
- 1 tsk. chiliflager
- ½ tsk. stødt ingefær
- 2 spsk. riseddike
- 2 spsk. soya
- 2 tsk. sukker
- 1 dl. ristede saltede peanuts

- Ris eller cousous til servering.

Sådan gør du
- Skær kyllingefileterne i tern (ca. 2,5 cm brede)
- I en dyb tallerken vendes kyllingeternene i majsstivelsen.
- Opvarm sesamolien i en wokgryde, og steg kyllingestykkerne deri (ca. 5-7 min.)
- Tag kyllingestykkerne op ad wokgryden.
- Steg nu de hakkede forårsløg i wokgryden sammen med hvidløg, chiliflager og stødt ingefær i ca. 15 sek.
- I en lille skål blandes riseddike, soya og sukker. Rør grundigt blandingen sammen og tilsæt derefter i wokgryden.
- Tag kyllingestykkerne tilbage i wokgryden og bland grundigt. Tilsæt peanuts.
- Serveres sammen med ris eller couscous.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier