Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPaleogryde - opskrift - Madkogebogen
Paleogryde
Paleogryde
Paleogryde
Paleogryde

Paleogryde - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 500 g. hakket oksekød
- 1 løg
- ½ kålhoved (både rød- og hvidkål kan bruges)
- 2 fed hvidløg
- 1 ds. hakkede tomater
- 3 dl. tomatsauce
- Salt og peber
- Olie til stegning

Sådan gør du
- Hak løget og pres hvidløgsfeddene. Hak kål.
- Opvarm stegeolien i en stor dyb pande ved medium varme.
- Steg presset hvidløg og det hakkede løg i olien, til de er bløde og gennemstegte.
- Brun det hakkede oksekød i panden.
- Tilsæt det hakkede kål, dåsetomater, tomatsauce og salt og peber.
- Læg låg på gryden, og lad indholdet simre i 25 min.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier