Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNem paleoret - opskrift - Madkogebogen
Nem paleoret
Nem paleoret
Nem paleoret
Nem paleoret

Nem paleoret - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 500 g. hakket oksekød
- 1 blomkål
- 400 ml. tomatsauce

- Tilsæt dine ynglingskrydderier, fx en italiensk krydderiblanding, friske basilikumsblade eller kapers.

Sådan gør du
- Hak eller blend blomkål (alt efter hvilken konsistens du forestrækker).
- Brun det hakkede kød i en gryde. Hæld væsken i bunden fra.
- Tilsæt blomkål og tomatsauce.
- Lad retten simre i 5 min. og smag derefter til med dine favorit krydderier.
- Server.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier