Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonStroganoff kødboller - opskrift - Madkogebogen
Stroganoff kødboller
Stroganoff kødboller
Stroganoff kødboller
Stroganoff kødboller

Stroganoff kødboller - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
Kødboller
- 500 g. hakket oksekød
- 1 æg
- 1/2 dl. mandelmel
- 1 tsk. salt
- 1/2 tsk. peber
- 1 tsk. hvidløgspulver
- 1 tsk. løgpulver
- 1 tsk. tørret persille
- 1 tsk. worchestershire sauce
- 2 spsk. smør til stegning

Sauce
- 1 spsk. smør
- 5 dl. champignoner
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 1 oksebouillonterning
- 2 dl. creme fraiche
- 2 tsk. maizena
- Salt og peber
- Friskhakket persille

- Evt. brune ris til servering.

Sådan gør du
- Skær champignonerne i skiver, pres hvidløget og hak løget.
- Rør alle ingredienserne til kødbollerne sammen i en skål (undtagen smørret til stegning).
- Form farsen til 12-15 kødboller. Steg kødbollerne i smørret i en dyb pande ved medium varme (ca. 2-3 min. på hver side) til de er brunede.
- Tag kødbollerne af panden.
- I samme pande opvarmes 1 spsk. smør. Steg champignongerne deri til de er brunede (ca. 4-5 min.).
- Tag svampene af panden.
- Steg nu løg og hvidløg i samme pande. Tag løg og hvidløg af panden.
- Tilsæt 3 dl. vand i den dybe pande sammen med oksebouillon. Pisk maizena og creme fraiche i.
- Læg kødboller, løg og svampe tilbage i panden til saucen. Smag til med salt og peber.
- Lad retten simre i ca. 20 min.
- Rør friskhakket persille i og server.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier