Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonFusilli m. squash og rød peber - opskrift - Madkogebogen
Fusilli m. squash og rød peber
Fusilli m. squash og rød peber
Fusilli m. squash og rød peber
Fusilli m. squash og rød peber

Fusilli m. squash og rød peber - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 2 røde peberfrugter
- 2 squash
- 5 spsk. olivenolie
- 1/2 tsk. chiliflager
- 4 spsk. hakkede valnødder
- 500 g. fusilli (pastaskruer)
- Skal fra 1 citron
- 4 spsk. friskrevet pecorinoost
- Salt

Sådan gør du
- Skær de røde peberfrugter i små tern.
- Riv de to squash og pres vandet fra med hænderne.
- Opvarm olien i en wokgryde og steg peberfrugtternene deri i ca. 3 min.
- Tilsæt revet squash, hakkede valnødder og chiliflager og steg i yderligere 3 min. Tilsæt lidt salt og rør jævnligt.
- Imens koges pastaen efter anvisningen på pakken.
- Dræn pasten og rør i wokgryden.
- Rør revet citronskal i.
- Fordel pastablandingen på 4 tallerkener og drys med revet pecorinoost. Server.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier