Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonEnchilada kasserolle - opskrift - Madkogebogen
Enchilada kasserolle
Enchilada kasserolle
Enchilada kasserolle
Enchilada kasserolle

Enchilada kasserolle - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 1 glas enchiladasovs
- 5 dl. mexicansk ost
- 6 tortillas
- 2 kyllingefileter

Sådan gør du
- Skær hvert kyllingebryst i 3-4 mindre stykker, så de hurtigere bliver gennemstegte. Læg kyllingestykkerne i en gryde og fordel enchiladasovs udover. Lad kyllingen blive gennemkogt under låg ved medium varme i ca. 20 min. Rør jævnligt.
- Tag kyllingestykkerne op af gryden og riv dem med to gafler.
- Forvarm ovnen på 190 c.
- I et ildfast fad fordeles først en fjerdedel af enchiladasovsen. Læg to tortillas ovenpå (klip dem evt. til, så de passer bedre i størrelsen). Fordel en tredjedel af den revne kylling ovenpå sammen med 1/3 af osten. Fortsæt med at lagre 2 yderligere lag på samme måde.
- Bag 20-30 min. til osten er begyndt at brune.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier