Ingredienser
- 1 glas enchiladasovs
- 5 dl. mexicansk ost
- 6 tortillas
- 2 kyllingefileter
Sådan gør du
- Skær hvert kyllingebryst i 3-4 mindre stykker, så de hurtigere bliver gennemstegte. Læg kyllingestykkerne i en gryde og fordel enchiladasovs udover. Lad kyllingen blive gennemkogt under låg ved medium varme i ca. 20 min. Rør jævnligt.
- Tag kyllingestykkerne op af gryden og riv dem med to gafler.
- Forvarm ovnen på 190 c.
- I et ildfast fad fordeles først en fjerdedel af enchiladasovsen. Læg to tortillas ovenpå (klip dem evt. til, så de passer bedre i størrelsen). Fordel en tredjedel af den revne kylling ovenpå sammen med 1/3 af osten. Fortsæt med at lagre 2 yderligere lag på samme måde.
- Bag 20-30 min. til osten er begyndt at brune.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-