Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonAlfredo Lasagne - opskrift - Madkogebogen
Alfredo Lasagne
Alfredo Lasagne
Alfredo Lasagne
Alfredo Lasagne

Alfredo Lasagne - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 425 g. ricotta ost
- 1 æg
- 300 g. hakket frossen lasagne
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- ½ tsk. muskatnød
- 1 glas Alfredo pasta sauce (450 g.)
- Lasagneplader
- 450 g. revet mozzarellaost

Sådan gør du
- Optø den hakkede spinat og pres den med hænderne, så væden presses ud.
- Forvarm ovnen på 175 c.
- I en skål blandes ricotta, æg, spinat, muskatnød og salt og peber.
- I et ildfast fad fordeles ¼ af Alfredo saucen. Dæk med lasagneplader ovenpå. Fordel herefter halvdelen af ricotta blandingen ovenpå og herefter yderligere et lag Alfredo sauce og 1/3 af mozzarellaosten. Fortsæt på samme måde med et lag mere. Afslut med et lag lasagneplader og den sidste 1/4 af Alfredosaucen.
- Dæk det ildfaste fad med et stykke sølvpapir og bag i 40 min.
- Tag sølvpapiret af og fordel den sidste 1/3 af mozzarellaosten ovenpå. Lad lasagnen bage i yderligere 10 min., til osten er smeltet og lasagnen er blevet gylden.
- Lad lasagnen køle i 10 min. inden servering.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier