Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonRis a la mande - opskrift - Madkogebogen
Ris a la mande
Ris a la mande
Ris a la mande
Ris a la mande

Ris a la mande - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- Risengrød (til 4 pers.) kogt med en vaniljestang.
- 75 g. sukker
- 75 g. smuttede mandler
- 2 ½ dl. piskefløde 38%

Sådan gør du
- Tag vaniljestangen op af den færdige risengrød, og lad grøden afkøle.
- Hak mandlerne og pisk fløden.
- Rør mandlerne i risengrøden og vend forsigtigt flødeskummen i efterfølgende.
- Smag til med sukker.

Tip: I stedet for at bruge den traditionelle kirsebærsauce, kan du servere med passionsfrugt-sauce. Det smager også dejligt. Se opskrift på passionsfrugt-sauce til Ris a la mande her.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier