Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonRis a la mande - opskrift - Madkogebogen
Ris a la mande
Ris a la mande
Ris a la mande
Ris a la mande

Ris a la mande - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- Risengrød (til 4 pers.) kogt med en vaniljestang.
- 75 g. sukker
- 75 g. smuttede mandler
- 2 ½ dl. piskefløde 38%

Sådan gør du
- Tag vaniljestangen op af den færdige risengrød, og lad grøden afkøle.
- Hak mandlerne og pisk fløden.
- Rør mandlerne i risengrøden og vend forsigtigt flødeskummen i efterfølgende.
- Smag til med sukker.

Tip: I stedet for at bruge den traditionelle kirsebærsauce, kan du servere med passionsfrugt-sauce. Det smager også dejligt. Se opskrift på passionsfrugt-sauce til Ris a la mande her.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier