Ingredienser
- 12 lammekoteletter
- 1 spsk. olie
- 1 spsk. smør
Sauce
- 1 dl. rødvin
- 3 dl. vand
- 1 grønsagsbouillon
- 50 g. smør
- 1 stor mango (skrællet og skåret i skiver)
- 5 tomater (skåret i tynde skiver)
- 25 g. smør
- 1 tsk. finthakket ingefær
- 1 spsk. hakket frisk persille
- salt og peber
Sådan gør du
- Skær det overflødige fedt fra lammekoteletterne, og krydr med salt og peber.
- Brun dem hurtigt på begge sider i en pande med smørret og olien.
- Skru ned for varmen og giv dem derefter ca. 6-7 min.
- Tag koteletterne af panden, og hæld rødvin, vand og bouillonterning i. Kog saucen til du synes den har den rette smag og konsistens.
- Mens saucen koger kan du stege mango og tomater let i de 25 g. smør på en anden pande. Tilsæt ingefær og persille. Smag til med salt og peber.
- Tilsæt de 50 g. smør i den første pande (med rødvinen), under omrøring med en pisk. Hæld derefter indholdet fra panden gennem en si og nedover mango/ingefær blandingen.
- Anret blandingen på tallerkener med lammekoteletterne ovenpå.
Tip: kan serveres med grøn fettuccine (båndnudler).
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-