Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonKartoffelfrikadeller - opskrift - Madkogebogen
Kartoffelfrikadeller
Kartoffelfrikadeller
Kartoffelfrikadeller
Kartoffelfrikadeller

Kartoffelfrikadeller - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- ¾ kg. kogte kartofler
- 1 spsk. smeltet smør
- 1 æg
- salt og hvid peber

Panering
- 1 sammenpisket æg
- 1 dl. rasp
- smør eller olie til stegning

Sådan gør du
- Mos de varme kartofler eller riv de kolde kartofler på den fine side af råkostjernet. Lad mosen afkøle, hvis den er varm.
- Rør smør, æg og krydderier i den kolde mos.
- Form dejen til frikadeller og paner dem i æg og rasp.
- Steg dem lysebrune på begge sider i rigeligt med fedtstof.

Tip: letbrunede løg kan blandes i mosen, før den formes til frikadeller. Vi giver her et forslag til frikadellelignende former, men de kan laves i f.eks. stave eller kugler.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier