Ingredienser
- 500 g. oksekød
- 2 spsk. soya
- 2 limefrugter
- 1-2 røde chilier (afhængig af hvor stærkt man ønsker det)
- 1 spsk. brun farin
- 1 finthakket løg
- 1 pose hakkede koriander (c. 5-10 g.)
- 2 spsk. olie
- 2 hjertesalater delt i hele blade
- Ristede hakkede peanuts
Sådan gør du
- Bland brun farin, soya, saften fra 1 lime, skiveskåret chili, løg og 2/3 af korianderne sammen i en gryde under svag varme til sukkeret er smeltet.
- Sæt blandingen til side til senere.
- Steg kødet med olien i en anden gryde til kødet er gennemstegt.
- Vend den sammenrørte sovs med kødet.
- Server blandingen i salatblade.
- Skær den sidste lime ud i både, og læg dem som pynt til retten sammen med peanuts og resten af korianderne.
Tip: Serveres evt. med lidt creme fraiche .
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-