Fettuccine med svamp
Fettuccine med svampFettuccine med svampFettuccine med svamp

Fettuccine med svamp - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 500 g. fettucine
- 2 forårsløg
- ½ kg. blandede svampe (f.eks. champignon, kantareller & østershatte)
- 2 dl. fløde
- Frisk persille
- 1 citron
- Olivenolie
- Salt og peber

Sådan gør du
- Skær bunden af forårsløgene og hak dem i 1 cm. stykker. Rens svampene og skær dem i mindre stykker.
- Svits løgene i en gryde med olie og læg herefter svampene i.
- Hæld fløden i og lad retten koge op. Tilsæt nu 2 spsk. citronsaft samt salt og peber.
- Kog pastaen i saltet vand efter anvisning på pakken. Hæld vandet fra.
- Bland svampeblandingen og pastaen i gryden og tilsæt 3 spsk. hakket persille.
- Server.

Tip: kan serveres med nybagt brød.


Denne opskrift er læst 9599 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier