Ingredienser
- 8 dl. hvedemel
- ½ tsk. salt
- 1 ½ tsk. bagepulver
- ½ dl. rørsukker
- 125 g. koldt smør
- 1 æg
- 2 dl. mælk
- 100 g. mørk chokolade
- 150 g. frosne hindbær
Pensling:
- æg
- rørsukker
Sådan gør du
- Sæt ovnen på 250 c.
- Bland mel, salt, bagepulver og sukker i en skål.
- Skær smørret i små tern, og bland det med de tørre ingredienser i skålen.
- Bland mælk og æg i blandingen, og rør godt.
- Hak chokoladen og rør den i dejen.
- Bland forsigtigt de frosne hindbær i (så de ikke bliver knust).
- Læg dejen ud på et meldrysset bord, og form sconsne. Husk de må ikke være for store.
- De færdigformede scones lægges på en bageplade med bagepapir.
- Pensel med sammenpisket æg, og drys med rørsukker.
- Sæt dem i ovnen til de bliver gyldne (ca. 10 min.)
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-