Kylling i karry opskrift
Kylling i karry opskriftKylling i karry opskriftKylling i karry opskrift

Kylling i karry - opskrift

Til 2 personer

Ingredienser
- 300 g. kyllingefilletter
- 4 dl. mælk
- 3 spsk. karry
- 1 tsk. paprika
- 30 g. smør
- 4 spsk. mel
- 1 grønsags- eller kyllingbouillonterning

Tilbehør: ris

Sådan gør du
- Smelt smørret i en gryde ved middel varme.
- Når smørret er smeltet tilsættes mel mens du rører.
- Når mel og smør er blandet ordentligt sammen (uden at være brændt på) tilsættes mælk.
- Tilsæt bouillon, karry og paprika
- Lad sovsen koge til den opnår den rette tykkelse (tilsæt evt. mere mælk/maizena for at få en tykkere konsistens).
- Til sidst putter du den stegte kylling i.
- Smag til med salt og peber.


Denne opskrift er læst 39133 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier