Ingredienser
- 50 g. smør
- 3 ½ dl. sukker (ca. 300 g.)
- 4 æg
- 4 ¼ dl. mel (ca. 350 g.)
- 2 dl. fløde (eller mælk)
- 1 tsk. vaniljesukker
- 3 tsk. bagepulver
Fyld:
- 100 g. smør
- 4 ½ dl. kokosmel (ca. 250 g.)
- 3 ¾ dl. brun farin
- ½ dl. mælk
Sådan gør du
- Pisk æg og sukker i en stor skål.
- I en anden skål blander du mel + bagepulver og vaniljesukker.
- Hæld forsigtigt melblandingen over i den første skål under omrøring.
- Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken. Når blandingen er lunken blandes den i dejen.
- Hæld dejen i en smurt form (eller en form med bagepapir), og bag den ved 200 c. midt i ovnen i ca. 20 min.
Fyld:
- Alle fyldingredienserne blandes i en gryde, og bringes i kog under omrøring.
- Fordel fyldet på kagen og bag den yderligere 5 min. på 225 g.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-