Ingredienser
- 400 g. blåbær
- 1 dl. flydende margarine
- 5 spsk. rørsukker
- 2 æg
- 1 ½ dl. mel
- 1 tsk. bagepulver
- 1 tsk. vaniljesukker
Sådan gør du
- Smør kageformen
- Læg blåbærerne i formen.
- Pisk den flydende margarine og sukkeret sammen til det får en luftig konsistens.
- Tilføj æggene og rør godt.
- Til sidst tilføjes de resterende ingredienser og den færdigblandende dej hældes over bærerne i formen.
- Sættes på nederste rille i en forvarmet ovn på 170 c. i ca. 40 - 45 min.
- Kagen afkøles efterfølgende på en rist.
- Læg serveringsfadet ovenpå formen med kagen, og vend hurtigt kagen, så den nu ligger på serveringsfadet.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-