Ingredienser
- 150 g. mel
- 4 ½ dl. mælk
- 3 æg
- ½ tsk. groft salt
- 50 g. smør
Forslag til fyld: syltetøj, is, flødeskum, friske bær, sukker eller flormelis.
Sådan gør du
- Pisk melet og halvdelen af mælken til en jævn blanding.
- Tilsæt resten af mælken + æg + salt. Pisk det hele grundigt.
- Smelt smørret på panden og kom det i blandingen.
- Brug ca. ½ - ¾ dl. dej pr. pandekage.
Tip: Det er nemmere at få pandekagerne gode, hvis panden er rigtig varm.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-