Ingredienser
- 200 g. smør
- 225 g. sukker
- 2 tsk. vaniljesukker
- 3 æg
- 250 g. mel
- 2 tsk. bagepulver
- 1 dl. fløde
- 2 spsk. kakao
Sådan gør du
- Rør smør og sukker godt sammen.
- Tilsæt vanilje og æg.
- I en anden skål blandes mel og bagepulver.
- Rør skiftevis melblandingen og fløde i dejen.
- Tag 1/3 af dejen fra, og bland kakao i den.
- Læg ½ af den lyse dej i en smurt springform (andre forme kan bruges). Læg den mørke dej herpå, og derefter resten af den lyse dej.
- Rør lidt rundt i kagedejen med en kniv så kagen ”marmoreres”
- Kagen bages ved 175 c. i godt en time.
Tip: Kagen ser rigtig flot ud når den serveres med friske bær.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-