Ingredienser
- 2 æg
- ½ tsk. vanilje
- 4 spsk. peanutbutter
- 4 stykker toastbrød
- 1 banan (skåret i skiver)
- 4 spsk. smør
Sådan gør du
- I en dyb tallerken piskes æg og vanilje sammen.
- Smør 1 spsk. peanutbutter ud på hvert stykke toastbrød.
- På to af toastbrødene lægger du bananskiverne.
- Læg de resterende 2 skiver toastbrød ovenpå de to første skiver (så du får 2 sandwiches)
- I en pande smeltes smørret.
- Dyb de to sandwichs i æggeblandingen (på begge sider, så brødet bliver gennemvædet).
- Steg sandwichs på panden på begge sider til de bliver brun-gyldne.
- Serveres varme.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-